Partners

HASSELT 1 PARTNERS

Dit zijn onze partners.

Je hoort reclame over hen op de radio en je hoort ons bij hen in de zaak!

Dat is wat we noemen partners!

Zelf zin om te adverteren op de snelst groeiende radio van Hasselt en omstreken?

Verrassend goedkoop maar verrassend doeltreffend....


Mail info@hasselt1.be en we nemen snel contact op!

THE SQUARE KERMT


Vlak naast de kerk in Kermt vind je The Square.

7 op 7 geopend, zelfs op feestdagen van 10 tot middernacht.

Altijd een uitgebreide dagverse kaart van croque tot kreeft!

Dé absolute aanrader voor zakenlunch of familie etentje.

Top bediening en leuke locatie. Je komt zeker terug!

Groep JAM - Mercedes-Benz


Mercedes is meer dan ooit het merk dat garant staat voor uniek design, veiligheid en klasse. Bezoek zeker eens de Groep JAM showroom aan de Voogdijstraat 25 in Hasselt en laat de correcte en sympathieke medewerkers u alle uitleg geven over alle voordelen van een Mercedes

Verhuizen? Meubels stockeren?


Al jaren dé erkende verhuizer waar alle klanten super tevreden over zijn! Een toffe ploeg, voorzichtig en professioneel! Met alle vrachtwagens en liften tot de 10de verdieping, ideaal dus voor het verhuizen van en naar een appartement! Bel ons vandaag nog!

Zakenkantoor Reynaerts & zoon,

Geld lenen = ons vak!


Als Onafhankelijk Krediet- en Verzekeringsmakelaar streven wij naar een optimale 'klant-tevredenheidsgevoel'.

Wij willen onze klanten dan ook service geven met een persoonlijke aanpak en in alle discretie.

Onze leuze : "Zakenkantoor Reynaerts & Zoon nv = een kantoor waar U zich thuis voelt"

Bouwen of verbouwen? Denk dan eens aan Wienerberger!


gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en -klinkers. Wienerberger ontwikkelt energie-efficiënte en duurzame bouwmateriaaloplossingen die een betere levenskwaliteit geven.. Bouw de woning van morgen met materialen geproduceerd in België in één van de 12 productievestigingen. Bezoek zeker ook hun website, ze staat boordevol tips voor de bewuste bouwer! (klik op de foto links)

Professioneel Financieel Advies


Conny Dewarier en Stefan Kuyks hebben jarenlang leidinggevende functies uitgeoefend bij verschillende Belgische banken en verzekeringsmaatschappijen.

Bij PFA bekijken we alle aspecten van uw financiën... Is uw fiscaliteit optimaal, hoe een goede pensioenopbouw doen, welke maatschappijen zijn beter voor uw profiel.... Maak zeker een persoonlijke afspraak, dan begrijpt u het helemaal!

CMW Veranda's, Pergola's en Zonnewering


CMW in Kermt/Hasselt, onze 25 jaar ervaring en vakkennis staan borg voor een topkwaliteit, eerlijkheid en duurzaamheid. Met dit familiebedrijf realiseren we graag samen met u de veranda of pergola van uw dromen. Onze mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.

Wij ontwerpen op uw maat!

Bezoek zeker eens onze showroom in Kermt

Deautopoetser.be


Kwaliteit sinds 1991. Laat je wagen in de handen van een vakman die weet wat hij doet. Simoniseren, ontgeuren, vlekbehandeling van je zetels of gewoon een wekelijkse wasbeurt maar dan echt handwerk... maak een afspraak of kom op zaterdag zo langs! Je merkt het kwaliteitsverschil

Festivalshop


Een avond als cowboy, Oostenrijkse meid of eender welk ander figuur? Er is maar één adres! De Festivalshop in Scherpenheuvel! Check hun assortiment online en bezoek hun grote winkel! je zal er zeker vinden wat je zoekt aan super prijzen!  Een geslaagd feest begint bij Festivalshop!

Avanzati


Krista en Sofie volgen de modetrends op de voet en zullen u zeker een eerlijk advies geven. Wees maar zeker dat iedereen over uw outfit zal spreken op het volgende feestje! Ze kleden vrouwen en mannen en dat aan betaalbare prijzen, maar met een super kwaliteit!

Splendid, bouwen doe je met Splendid!


Betaalbaar wonen en dat bij een firma die een no-nonsense service biedt en bovendien zich ten alle tijde houdt aan de prijs, want afspraak is afspraak! Check hun nieuwe projecten op de website en vraag hen voor info voor toekomstige projecten en ook u krijgt een top thuis!

Mon Café


Tegenover het oude stadhuis in Hasselt kan je genieten van gezellige rock'n'roll, blues en Jazz. Regelmatig live optredens en altijd oog voor kwaliteit! Op zondag tussen 17 en 20 uur voel je de sfeer live vanuit Mon Café ook op Hasselt 1. We zenden vlak voor de live band er live uit